Zomer

Peter de Haan • 88 - 2012 • Uitgave: 14/15
Of dat voor de temperatuur zal gelden, kan ik niet voorzien. Maar deze zomer zal er heel wat gestreden worden. Het voetbal hebben we gehad, maar in andere sporten zal het er in het heetst van de strijd de komende weken heftig aan toe gaan. De strijd om een plekje op het hoogste podium na drie weken fietsen door Frankrijk, of een paar dagen inspannen in en rond Londen.
Later deze zomer zullen er ook verhitte debatten gevoerd worden in aanloop naar de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Wanneer er gesproken wordt over bezuinigen, dan kunnen de gemoederen flink verhit raken, zeker als je direct geraakt wordt door sommige ervan.
We hopen dat u deze zomer ook de rust kunt vinden om eens wat te lezen. En dan denk ik niet als eerste aan Het Zoeklicht, hoewel ik dat ook kan aanbevelen, maar vooral lezen uit Gods Woord. Daarna kunt u, als kleine test, de quiz van Jan van Barneveld gaan doen. Ik hoop en bid dat u deze zomer niet alleen de warmte van de zon zult voelen, maar vooral de warmte van Gods liefde voor u. Van daar uit kunt u leven vanuit een passie van blijvende aard.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht