Zoeklicht-avond in de ‘Nije Warf’, Wouterswoude

Geert en Klaske van der Woude • 90 - 2014 • Uitgave: 8
Sinds 2011 organiseert stichting Levend Water uit Damwoude Bijbelstudie-avonden in het dorpshuis de ‘Nije Warf’ in Wouterswoude. De aard en het karakter van de avonden worden bepaald door de actualiteit van het profetisch Woord. Dankbaar zijn we om te zien dat uit nagenoeg iedere denominatie mensen komen om zich samen met ons te verdiepen in Gods Woord, en te ontdekken dat God bezig is Zijn plan met deze wereld uit te voeren.

In samenwerking met het Zoeklicht hebben we diverse studies gedaan, die door verschillende sprekers werden ingevuld, met name Henk Schouten, Feike ter Velde en Jan van Barneveld. In april en mei staat de Bijbelstudieserie naar aanleiding van het boek Openbaring op het programma. De thema voor deze serie is: ‘Wanneer Christus verschijnt’. Spreker is dan Jeep van der Schoot, schrijver van de door Het Zoeklicht uitgegeven boeken ‘De Koning komt’

en ‘Daniël – Gods plan met Israël en de volken’

. Bijzonder blij zijn we dat we op dit moment mogen meewerken om een regionale themadag te organiseren op 13 september as. in het Fries Congrescentrum te Drachten rondom het pas verschenen boek ‘Wake Up!’

(Uitg. Het Zoeklicht.) In aansluiting hierop zal Het Zoeklicht diverse seminars houden over dit onderwerp. We leven in een bijzonder spannende periode, waarin de actualiteit van de Bijbel duidelijk naar voren komt.
Bijbelse profetieën komen dagelijks tot leven. De ontwikkelingen in de wereld lijken steeds sneller te gaan, tot het zijn climax vind in het grote plan van God, de heerschappij van Zijn Zoon Jezus Christus, die zal regeren vanuit Jeruzalem. Voor het zover is mogen wij doorgaan, gehoor gevend aan Zijn opdracht om uit te gaan en te verkondigen onder zijn belofte dat Hij met ons is alle dagen tot aan de voleinding van de wereld.

Namens St. Levend Water,
Geert en Klaske van der Woude.