Wij vieren feest: Alle eer aan God!

Joël Oosterhagen • 95 - 2019 • Uitgave: 7
We bestaan 100 jaar! Dat is reden voor grote dankbaarheid. Al een eeuw lang mochten we broeders en zusters bemoedigen, opbouwen en informeren met ons magazine en later ook met vele andere uitingen. Het kan u niet ontgaan zijn dat we in dit jubileumjaar veel activiteiten hebben.

Het houdt mij al een tijd bezig, dat het werk van Het Zoeklicht in eerste instantie afhangt van de Heer. Salomo zegt het heel treffend in zijn Psalm ‘Als de Heere het huis niet bouwt, tevergeefs zwoegen zijn bouwers eraan’ (127). Als Zoeklicht moeten wij ervoor waken dat onze plannen niet in de weg staan voor het betere plan van God voor ons werk. Het staat bij ons voorop dat wij in alles om Zijn leiding vragen.

Een aanrader
We mogen dankbaar terugkijken op tientallen jaren dat God Het Zoeklicht gebruikte tot zegen voor duizenden mensen. Mensen kwamen tot geloof, werden opnieuw bemoedigd, leerden te leven uit verwachting dat de Heer komt en mochten meer en meer groeien naar het beeld van de Heere Jezus. Een aanrader is om ook deze keer het blad op een rustige plek te lezen en er biddend mee om te gaan!

Dat in de afgelopen 100 jaar de opname nog niet heeft plaatsgevonden, is enkel en alleen genade. Nog velen konden en kunnen nog steeds tot God komen, zodat ze voor eeuwig met Hem mogen leven!

Uw hulp
Hopelijk dat u tijdens de Zoeklichtdagen, de Israëlreis of tijdens de provincietour van Theo Niemeijer ook iets mag ervaren van wie God is en dat u gesterkt mag worden in uw geloof! Geef dit Zoeklicht gerust door en wijs anderen op ons jubileumabonnement of de seminars die wij door het land houden. We kunnen het werk niet alleen voortzetten en hopen dat u ook in gebed achter ons staat.

Laten we elkaar aansporen om het Evangelie te verkondigen en ons leven toe te wijden aan de Heere, in de wetenschap dat Hij

spoedig komt!


Joël Oosterhagen
Eindredacteur