Want alzo lief…

Peter de Haan • 92 - 2016 • Uitgave: 24
De meesten van u hebben aan deze drie woorden genoeg en weten welke woorden hierop volgen. Mensen die u kent, of in sommige gevallen heel goed kent en zelfs liefhebt, kennen het vervolg op deze woorden niet. Het volgende Zoeklicht dat wij uitgeven is speciaal voor deze mensen bedoeld. Natuurlijk hopen we dat u als abonnee ook wordt opgebouwd door de artikelen in het kerstnummer, herkenning zult hebben, of handvatten vindt om straks het nieuwe jaar mee in te gaan.
Het woord ‘eindtijd’ zult u echter niet tegenkomen en een uitgebreide Bijbelstudie ook niet. Juist omdat we in de eindtijd leven en de tijd die we als Gemeente van Christus op aarde hebben nog maar kort is, staat in het volgende nummer enkel het Evangelie centraal. We vragen de lezer om een keuze te maken, maar laten ook zien wat de gevolgen hiervan zijn. Onder andere met een paar mooie getuigenissen.
Dit nummer is speciaal voor u, met onder andere artikelen over het God-zijn van Jezus, Israël en de eindtijd. In het nieuwe jaar gaan we daar zeker weer mee door, zo de Here wil. Op DV. 6 januari heeft u weer een vertrouwd Zoeklicht in handen.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht