Wake-Up! Studiedag

Henk Schouten • 91 - 2015 • Uitgave: 1
Verslag 22 november 2014

Veel mensen hebben inmiddels het boek van de broeders Vanbeckevoort en Lamm gelezen. Een sterk appel om waakzaam te zijn, omdat de wederkomst van de Here Jezus wel eens heel dichtbij kan zijn gekomen. Iets dat we van harte onderschrijven.

Soms lijkt het erop dat dit zo belangrijke onderwerp mensen nog nauwelijks boeit, maar de schijn bedriegt. Binnen slechts enkele uren waren alle plaatsen die we ter beschikking hadden bezet en moesten we ‘nee’ verkopen tegen anderen die ook graag de dag wilden mee maken. Er waren zeker 3 keer zoveel aanmeldingen als beschikbare plaatsen. In goede sfeer en verbondenheid werd de dag door de aanwezigen beleefd, ook maakten velen gebruik van de mogelijkheid om goede en opbouwende boeken te kopen.
De inleiders bepaalden ons vooral bij de najaarsfeesten. De zogenaamde voorjaarsfeesten werden in en met de komst van de Here Jezus vervuld en kregen zo hun eigenlijke betekenis. De najaarsfeesten wijzen op de beloften van de terugkomst van de Heer en de aspecten die daarmee samenhangen. Een geweldig vooruitzicht.
Die hoop willen we vanuit Het Zoeklicht blijven verkondigen totdat de vervulling gekomen zal zijn.

Henk Schouten