Vooruit plannen

Peter de Haan • 90 - 2014 • Uitgave: 24
Er worden heel wat plannen gemaakt in deze tijd van het jaar. Wat gaan we doen met de feestdagen, wie nodigen we uit of waar gaan we naartoe. Helaas is er ook een steeds grotere groep die geen plannen heeft voor deze ‘feestdagen’, maar alleen thuis zitten. Plan vast vooruit en bedenk voor wie u tijdens de Kerst de deur opendoet.
Om nog iets verder vooruit te kijken, treft u in dit nummer ook twee grote aankondigingen aan. Allereerst een studiedag op 5 februari, een donderdag. Henk Schouten zal op deze dag spreken over ‘muren rond Israël’: Muren van vijandschap, van onbegrip, maar ook van vaste solidariteit. En voor veiligheid.
De tweede activiteit is voor een speciaal weekend voor dertigers over Gods wegen met Israël en de Gemeente. Voor kinderen van 0-4 jaar is opvang geregeld tijdens de studies. Studieleider Jeep van der Schoot en zijn vrouw Joke kijken er naar uit u te ontmoeten.
Vooruitkijken doen we bij Het Zoeklicht natuurlijk vaker, Gods Woord zegt veel over wat er te gebeuren staat. Daarom hebben we ook een serie over het boek Openbaring. Dit keer over de Opname van de Gemeente. Hoewel deze niet in de agenda staat gepland, kan het ieder moment gebeuren. Bent u hier klaar voor?

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht