Voorbereiden

Peter de Haan • 88 - 2012 • Uitgave: 13
Over het algemeen wordt een vakantie lang van tevoren geboekt. De voorbereidingen worden tijdig getroffen. Paspoort in orde, eventuele inentingen worden gehaald, eventueel een nieuwe koffer aangeschaft en onderdak geregeld voor de huisdieren. En om met een gerust hart op vakantie te gaan, beginnen we tijdig met inpakken, in de hoop niets te vergeten.
In dit nummer kunt u zien dat de voorbereidingen voor de Toogdag (zaterdag 29 september) al in volle gang zijn. De locatie is dezelfde als vorige jaren: de Americahal in Apeldoorn. Er zijn inmiddels afspraken gemaakt met sprekers en muzikanten. Ook wordt gedacht aan de opbouw en de techniek. Er komt nog heel wat bij kijken.
Dat laatste geldt dit jaar ook voor het zomernummer, dat over twee weken bij u op de mat valt. Met veel plezier heb ik de vele inzendingen gelezen van de schrijfwedstrijd. Tegelijkertijd waren er de voorbereidingen van de studiedag. Van deze dag treft u achterin een verslag aan. Ik wil meteen van de gelegenheid gebruik maken om u uit te nodigen voor de volgende studiedag, op zaterdag 27 oktober. De voorbereidingen lopen al.
Voor dit nummer heeft Johan Zijlstra weer een opgave voor u voorbereid. Hierop komen niet alleen (goede) antwoorden binnen, maar ook hartverwarmende reacties. Doet u dit keer mee?

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht | @HetZoeklicht