Van de redactie - jrg.76-14

Feike ter Velde • 76 - 2000/01 • Uitgave: 14
Bij dit nummer zenden we u een acceptgirokaart mee. Dat doen we niet vaak, slechts één keer per jaar, namelijk in de "Week van Offer en Gebed". Ons werk wordt gedragen door uw gebeden. Steeds weer merken we en horen we ook concreet van onze lezers hoezeer u ons werk op het hart draagt. We mogen de boodschap van het Evangelie en in het bijzonder de boodschap van de wederkomst des Heren in brede lagen van kerk en samenleving in Nederland - en vèr daarbuiten (!) - uitdragen. Maar dat kan niet zonder uw hulp. Dat heeft in de vele tientallen jaren van het bestaan van 'Het Zoeklicht' nooit zonder de hulp van onze lezers gekund. Het wonder is dat we nooit tekort zijn gekomen!

Ook dit jaar - we staan aan het begin van het winterseizoen - hebben we onze plannen gemaakt. Avonden in het land, seminars in kerken en kringen, straks de Toogdag, ons blad met enkele themanummers over het jaar verdeeld - nummer 15 wordt een prachtig nummer over 'Verzoening' - vormen de onderdelen van ons jaarprogramma. Het is bij ieder bekend dat aan alle onderdelen een prijskaartje hangt. We zijn er zeker van, dat we onze plannen mogen maken in het geloof, zoals we dat al die jaren al doen. Achteraf mogen ave steeds weer zeggen: "De Here heeft rijk voorzien in alle dingen, we hebben niet over en we hebben niet tekort". Dat is een grote bemoediging. Steeds weer zijn we dan dankbaar dat we de binnengekomen rekeningen hebben kunnen betalen en dan mogen we de zegeningen tellen. Maar we mogen ook u allen daarvoor bedanken, omdat u ieder jaar weer zo ruimhartig aan ons werk hebt gedacht met een financiële bijdrage in de 'Week van Offer en Gebed'.

Om dat ook dit jaar weer mogelijk te maken zenden we hierbij een acceptgirokaart mee. Mogen we vragen ook dit jaar weer ons werk te steunen? We hebben het echt hard nodig, dat hoeft geen betoog. Ons werk wordt, zolang het bestaat - en dat is al vanaf 1919(!) - materieel gedragen door uw gaven en geestelijk gedragen door uw gebeden. Dat blijft nodig, ook in het jaar 2000/2001.

Ons gebed is dat we straks weer dankbaar mogen zien op de rijke zegen des Heren. Wij zijn er diep van overtuigd - in deze tijd van afval van Gods Woord en van het groeiend aantal tekenen die wijzen op de spoedige komst des Heren - dat Hij wil dat we de bazuin helder laten klinken in kerk en samenleving. Samen, u en wij, mogen we weten dat we 'gezondenen' zijn in deze wereld. Daarom: ook namens onze Zender: alvast heel hartelijk dank!

Namens de redactie
FtV