Van de redactie - jrg. 77-10

Feike ter Velde • 77 - 2001/02 • Uitgave: 10
Er wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de Toogdag, die we hopen te houden op zaterdag 8 september a.s. in de Veluwehal te Barneveld. Dat is toch wel mooi, om eens per jaar een grote landelijke dag te houden rond het werk, de roeping en de bediening die we in Het Zoeklicht mogen hebben. Elkaar ontmoeten vanuit alle delen van het land en ook vanuit België. Samen luisteren naar inspirerende en krachtige prediking van Gods Woord en - dat beleven de meesten altijd weer als hoogtepunt - samen zingen. Met duizenden tegelijk de Here loven en prijzen om Zijn goedheid en genade.

Johannes de Heer begon er al heel lang geleden mee. Temidden van kerk en kring klinkt al vele decennia de boodschap van de Wederkomst des Heren en worden de dingen van de bijbelse toekomstverwachting verkondigd.

De roep: "De Bruidegom komt!" deed slapende meisjes wakker worden. Dat is ook vandaag zo. De boodschap van de komst des Heren gaat met bazuinen gepaard. Dat moet ook, we moeten wakker worden uit een dodelijke slaap. Dat is ook het thema van onze Toogdag: "Ontwaak, gij die slaapt!" Deze roep klinkt overal, in alle kerken en kringen, vanuit het werk van Het Zoeklicht. Ook deze Toogdag zal weer een afspiegeling zijn van het feit dat ons werk breed in kerk en kring wordt gehoord en gezien. Dat komt vooral ook in de verschillende sprekers op de Toogdag tot uiting. We zijn dankbaar dat de Here juist ook daarin ons werk zegent. Allerlei mensen, juist ook predikanten en voorgangers, dragen ons werk een goed hart toe en zeggen, desgevraagd, altijd spontaan hun medewerking toe.

Zien we u - Deo Volente - ook in Barneveld op 8 september a.s.? Als u kunt… zeker komen, want 't is meer dan de moeite waard.

Namens de redactie
FtV