Van de redactie - jrg. 75-13

ds. Jac. Schouten • 75 - 1999/2000 • Uitgave: 13
Het is al weer een paar weken geleden dat onze jaarlijkse Toogdag werd gehouden. We willen iedereen dankzeggen, die op de één of andere wijze heeft meegewerkt. Dat zijn er zeer velen. Direct springt daar de geluidsversterking uit, die zo prima was verzorgd door de firma 'Alfa - Licht en Geluid -' te Apeldoorn. We zijn daar zeer dankbaar voor.

Maar daarnaast zijn er heel veel mensen die zich op de één of andere wijze hebben ingespannen. We denken aan het 'Hollandkoor' o.l.v. Jan Quintus Zwart. Dit koor heeft de hele dag op banken zonder rugleuning gezeten! Maar wat hebben zij heerlijk gezongen. We denken aan al die andere mensen die voor en achter de schermen bezig zijn geweest. De leiding van de kinderen jeugdsamenkomsten, de ordedienst en nog veel meer. Allemaal heel hartelijk dank voor deze geweldige inzet!

Heel bijzonder - en dan kom ik wat dichter bij huis - denken we aan de mensen van ons kantoor. Maandenlang zijn zij bezig geweest om alles klaar te maken. Als we alles zouden moeten noemen wat er voor moet gebeuren om zulk een Toogdag te houden, dan zouden we het hele Zoeklicht er mee kunnen vullen.

Allen willen wij hartelijk bedanken voor hun grote inzet. Wellicht zal niemand het ons kwalijk nemen als we toch één naam willen noemen, die van Br. Peter Kits, die veel heeft gedaan. En dat is dan heel voorzichtig uitgedrukt. Peter, en met jou al onze mensen, hartelijk dank voor alle inspanning.

Bovenal gaat onze dank uit naar de Here God. Hij heeft alle dingen heerlijk gemaakt. Gods Geest was werkzaam. Mensen zijn tot geloof gekomen, anderen hebben een nieuwe toewijding gemaakt en honderden hebben een rijke zegen ontvangen. De Here zij daarvoor dank en eer. Ook financieel heeft de Here ons gezegend. Reeds zaterdagavond was het gehele bedrag, nodig voor de onkosten van deze Toogdag, binnen.

Vanwege het feit, dat de Evangelische Omroep de jaarlijkse Familiedag de eerstvolgende vijf jaren op de laatste zaterdag van augustus gaat houden, hebben wij, als medewerkers en bestuur van Het Zoeklicht, besloten om naar oktober te verhuizen. Maar daarover later. Nu allen hartelijk dank en bovenal zij onze Here en Heiland dank gebracht voor deze heerlijke zegen. Zijn Naam zij geprezen.

Namens het bestuur van Het Zoeklicht
ds. Jac. Schouten, voorzitter