Uitnodiging

Peter de Haan • 90 - 2014 • Uitgave: 4
Vanaf deze plaats wil ik uw aandacht vragen voor een nieuwe rubriek. In de wandelgangen heet deze nog ‘pagina 13’, maar deze keer vindt u ‘m op pagina 15. Een pagina die we willen gebruiken om het contact met u te verdiepen. Zo kunt u hier wat meer lezen over de seminars die we op de bladzijde hiernaast aankondigen en nodigen u van harte uit om ook op een van onze avonden te komen. Of om ons uit te nodigen om een serie avonden bij u in de buurt te houden.
Wat voor Het Zoeklicht van essentieel belang is, is dat al onze activiteiten door de Here gezegend worden. Daarom wil ik u vragen om Het Zoeklicht te blijven betrekken in uw gebed.
Elders in het blad leest u op welke andere manier u Het Zoeklicht kunt helpen. Dat staat in het stukje over de abonnementsprijzen. Henk Schouten legt dit verder uit. Natuurlijk letten we ook zelf op de kosten en zijn we de vele vrijwilligers zeer dankbaar.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht


PS. Let op bij het doen van uw belastingaangifte. Stichting Het Zoeklicht heeft de ANBI-status, dus uw giften aan ons zijn aftrekbaar.