Uit Het Brandpunt

Henk Schouten • 77 - 2001/02 • Uitgave: 7
Op 'Het Brandpunt' mochten we onze Pinksterconferentie houden. Het was een fijne ontmoeting met broeders en zusters en vooral de dingen die we vanuit Gods Woord mochten ontvangen hebben ons bemoedigd. Het werk van de Geest van God kwam, belicht vanuit diverse invalshoeken, aan de orde. Wat is het toch geweldig dat de Here God op zo'n intieme wijze bij ons wil zijn. Hij wil wonen in onze levens. Het duurt een jaar voordat we weer een Pinksterconferentie mogen hebben, maar zolang hoeft u niet te wachten op een volgende conferentie. De najaars- en kerstconferenties zijn al in ons blad aangekondigd. U moet er snel bij zijn, want ze lopen al aardig vol. Andere opties zijn natuurlijk de vakantie-en bustochtweken, terwijl er ook themaweekenden georganiseerd worden. Steeds openen we bij al onze activiteiten het Woord van God en zingen we uit de bekende bundel van Johannes de Heer.

Een heel andere activiteit, is de komende Toogdag. Op 8 september (noteert u de datum vast) wordt deze opnieuw in de Veluwehal te Barneveld gehouden. U denkt wellicht dat is nog een eind weg, maar voor ons als organisatie is er al volop werk te doen. Het is met name Peter Kits die af en toe met een idee, plan of uitwerking daarvan, mijn kantoor binnenkomt. Enthousiast werken we aan een fijne dag. Het algemeen thema luidt: 'ONTWAAK GIJ DIE SLAAPT'. Toch is een ander aspect ook erg belangrijk, we hebben bij alles wat we doen de zegen en leiding van onze Here nodig. Wij nodigen u uit in het bijzonder ook voor dit belangrijk stuk werk te bidden, Gods zegen daarover te vragen.

We willen werken. zolang de Here ons tijd geeft. Het is belangrijk, het gaat om redding van zielen. De Here gaf Zijn leven, zullen wij ons dan niet geheel inzetten voor Zijn zaak?

ds. Henk Schouten