Toen, nu en in de toekomst

Peter de Haan • 90 - 2014 • Uitgave: 7
Er zijn een aantal data in april waar ik met verwachting naar uitkijk. De eerste is 1 april. Op deze dag gaan we met de abonnementenadministratie over naar een nieuw systeem. Hieraan is de afgelopen weken hard gewerkt door o.a. Esther, Natasja en Jedidiah. Alle abonnementen moesten handmatig worden ingevoerd in de nieuwe administratie. Dames, hartelijk dank voor jullie inzet. Zij hebben hun best gedaan om de overgang voor u zo geruisloos mogelijk te laten zijn. Het kan natuurlijk zijn dat er toch iets fout is gegaan. Mocht u het volgende Zoeklicht op dinsdag 15 april nog niet ontvangen hebben, laat dit dan vooral z.s.m. weten. Dan kijken wij of deze is zoekgeraakt bij de post, of dat er toch iets niet goed staat in onze administratie.
De tweede datum is zaterdag 12 april. Dan is er namelijk weer een studiedag. Op de pagina hiernaast staat de nodige informatie hiervoor. Deze dag kan ik u van harte aanraden. Laat u overtuigen van de grootheid van Gods wonderen en Zijn plan met Israël, toen, nu en in de toekomst.
Tot die tijd heeft u weer een gevarieerd Zoeklicht voor u liggen, over Mali, Israël, Psalmen en reuzen. Met volop aandacht voor Gods profetisch Woord. Het Zoeklicht laat de Bijbel spreken.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht