Tijd voor actie!

Peter de Haan • 90 - 2014 • Uitgave: 20
Het zal u niet ontgaan zijn, u ontvangt dit keer twee verschillende edities van Het Zoeklicht. In dit reguliere nummer natuurlijk met de vertrouwde rubrieken en bekende (gast)schrijvers. Een bijdrage van Paul Prijt om stil van te worden, Feike ter Velde over een oude vijand en een nieuwe rol voor de NAVO en Theo Niemeijer over het hemelse Jeruzalem.
Op deze plaats wil ik ook de brochure onder de aandacht brengen. Deze willen we flink verspreiden, zodat velen kennis kunnen maken met de Maranatha-boodschap. Voor veel broeders en zusters is deze nog vrij onbekend, omdat er in kerken en gemeentes weinig over het profetisch Woord wordt gesproken. Dit horen we regelmatig tijdens onze bijeenkomsten in het land. We hebben uw hulp hier ook bij nodig. U kent vast wel iemand in de kerk die Het Zoeklicht echt eens zou moeten lezen. Met deze brochure stellen we ons graag aan die persoon voor. Meer brochures zijn bij ons op te vragen.
Steeds meer mensen beseffen dat we in een bijzondere tijd leven. Juist nu, in een tijd van onrust en spanning in de wereld, willen we ook wijzen op een hoopvolle toekomst door Gods genade.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht