Terugkijken

Peter de Haan • 89 - 2013 • Uitgave: 23
In korte tijd nemen we bij Het Zoeklicht afscheid van twee gewaardeerde broeders. Bert Matthijssen gaat genieten van zijn pensioen, samen met zijn vrouw Rita. Hij heeft zo’n drie jaar leiding gegeven aan de medewerkers en vrijwilligers van Het Zoeklicht. Gelukkig hebben we met zijn opvolger, Frits Boekhoff, iemand met dezelfde gedrevenheid om manieren te zoeken om de Zoeklicht-boodschap het land in te brengen.
Net als Bert heeft ook Wim Pols op de achtergrond veel werk verzet. Zo is hij druk bezig geweest met de vernieuwing van de vormgeving van het blad en de websites en nam hij het initiatief tot het lezersonderzoek, waarvan u in het vorige nummer de resultaten kon lezen. We zijn beide broeders zeer dankbaar voor de tijd en energie die ze in dit werk hebben gestoken en wensen ze Gods zegen toe.
In dit nummer wordt overigens veel vooruitgekeken. Henk Schouten bespreekt in het laatste deel van de serie over de opname het onderscheid met Christus’ wederkomst. Theo Niemeijer kijkt nog verder vooruit, naar de nieuwe aarde. Wie zullen daar wonen? En ook kijken we iets vooruit naar het kerstnummer. Wanneer u dit leest, ligt die namelijk al bij de drukker. Van harte aanbevolen!

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht