Terugblik op de Maranatha-conferentie in Emmeloord

D. Visscher • 90 - 2014 • Uitgave: 8
Zaterdag 8 maart 2014… een stralende lentedag! Op deze zonovergoten dag mocht de Vrije Evangelische Gemeente samen met Het Zoeklicht de derde conferentie op rij organiseren. Van heinde en ver kwamen belangstellenden naar Emmeloord om in ‘De Rank’ te luisteren naar het thema: ‘Muren rondom Israël’.

Ds. Henk Schouten was de spreker en aan de hand van een presentatie heeft hij ons in twee samenkomsten (11.00u. en 13.30u.) de situatie van Gods Volk door de tijden heen laten zien. De volkeren rondom Israël zijn in verwarring en Israël bouwt muren om het land. In de eerste lezing stond Psalm 137:5 centraal en in de tweede Handelingen 15:14-16. In Gods Woord zijn veel actuele ontwikkelingen al profetisch voorzegd!
Tussen de beide samenkomsten hebben we genoten van een lunch en mochten met elkaar in gesprek gaan. Het was fijn te snuffelen bij de goed gevulde boekentafel. Velen haalden nog even een frisse neus en genoten van de zonneschijn.
De lezingen van ds. Henk Schouten zijn op de website van de V.E.G. Emmeloord te beluisteren, eveneens is de presentatie daar te vinden: http://veg-emmeloord.nl. We mogen in dankbaarheid terugkijken op een rijk gezegende conferentiedag.