Tekenen

Peter de Haan • 93 - 2017 • Uitgave: 19
Spannend hè? Een week nadat dit Zoeklicht verschijnt zou er van alles in de sterren te zien zijn wat dan past bij wat er beschreven staat in Openbaring 12. En wat wordt er wereldwijd weer gespeculeerd over wat dit zou betekenen. De opname van de Gemeente misschien? In nr. 10 heeft Theo Niemeijer de verwachtingen al getemperd voor wat betreft de combinatie met dit teken aan de hemel. De opname mogen we echter elke dag verwachten. Bent u hier klaar voor?
De tekenen wijzen erop dat dit moment aanstaande is. We zien een wereld waar Gods Woord steeds verder wordt losgelaten en mensen macht willen hebben over de aarde en het leven. We zien dat Gods schepping lijdt door de hebzucht van de mens.
Door de geschiedenis heen zien we dat God mensen gebruikt om op Hem te wijzen. Deze mensen kunnen u en mij vandaag de dag tot voorbeeld zijn. Mozes was zo’n persoon. Op de Zoeklicht-dag op 7 oktober gaan we met Mozes op weg, om meer te ontdekken van Gods grootheid en heiligheid en het leren leven tot Zijn eer. Wees als een schijnende lamp in een donkere wereld.

Peter de Haan