Professioneel

Peter de Haan • 88 - 2012 • Uitgave: 4
Deze term komt u tegen in het artikel van Bert Reinds. We hebben alles zo goed geregeld, overal is wel een instantie, procedure of regeling voor. Ook in de kerk is veel gestructureerd en geprofessionaliseerd, ‘want we willen toch niet amateuristisch overkomen?’ Natuurlijk moeten we blijven nadenken over de verpakking, maar de inhoud staat voorop. Een mooie verpakking kan een lege inhoud niet verbloemen. Daar wordt snel doorheen geprikt.
Nu we zelf net een nieuwe uitstraling hebben, kan ik niet anders dan vanuit dat licht nog eens naar Het Zoeklicht kijken. We hopen hiermee dat u het blad nog prettiger te lezen vind. Dat heeft uiterlijk te maken, maar meer nog met de inhoud. In dit nummer leest u het vervolg van het artikel van Anton van de Haar over het beeld van Nebukadnezar en deel 7 van de serie van Kris Tavernier over de boeken die in het Bijbelboek Openbaring worden genoemd.
We nodigen u echter ook graag uit om bij ons langs te komen om de Bijbel te leren kennen. Volgende maand start de cursus Bijbels-Hebreeuws. Via www.zoeklicht.nl/cursusbijbelshebreeuws vindt u meer informatie (of bel 0343 - 413300). Ook doen we mee met het project Voetstappen van geloof. Daarover leest u meer op pagina 10. U ziet, de vorm is mooi, de inhoud nog veel belangrijker. Dat geldt zowel voor het blad als voor u en mij als volgeling van Christus.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht