Nieuw! (2x)

Peter de Haan • 92 - 2016 • Uitgave: 2
We schrijven de 92ste jaargang van Het Zoeklicht. Over drie jaar vieren we het honderdjarig bestaan van dit tijdschrift. Al vele jaren hebben vele schrijvers zeer velen mogen wijzen op de tekenen van de tijd, mogen opbouwen in het geloof, inzicht mogen geven in wat Gods Woord te zeggen heeft. Dat willen we het komende jaar ook weer doen. Door het tijdschrift, de conferenties in Het Brandpunt en de vele avonden in het land.
Vele duizenden bezoeken de studie-avonden die overal in het land worden gehouden. We hebben deze seminars het afgelopen jaar tegen het licht gehouden en presenteren u in dit nummer een aantal nieuwe series, zoals: ‘Christus komt! En dan?’, ‘Gods heilsplan met mensen’ en ‘De gemeente in Tessalonica’.
Een andere nieuwigheid is de Zoeklicht-app. Hiermee kunt u Het Zoeklicht op de tablet of smartphone lezen. Met een digitaal abonnement heeft u toegang tot alle nummers tot een jaar terug.
Meer over deze beide ontwikkelingen leest u verderop in dit blad. Hiermee willen we de Maranatha-boodschap ook in deze tijd goed onder de aandacht brengen en hopen U ook in 2016 tot zegen te zijn.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht