Naast het blad

Peter de Haan • 89 - 2013 • Uitgave: 20
Meestal schrijf ik op deze plaats wat over onderwerpen die verderop in dit nummer worden besproken. Dit keer vraag ik uw aandacht voor wat er met dit nummer is meegestuurd: de catalogus van onze uitgeverij en een brief in het kader van de jaarlijkse actie ‘Offer en gebed’.
Het moet mij van het hart dat we het vragen om een gift niet uit gewoonte doen, of dat we het afscheid van Bert Matthijssen eind oktober willen opluisteren met een mooie bonus. Nee, geen dik betaalde directie of groot personeelsbestand. Met een kleine club vaste krachten en veel vrijwilligers zetten we ons in om de boodschap van verzoening, vervulling en verwachting uit te dragen. Er zijn ideeën om nieuwe dingen op te pakken, maar we blijven ook kritisch kijken naar de dingen die we al doen. U kunt ons daarin steunen met uw gebed.
Een van onze activiteiten is de uitgeverij. Samen met mijn collega John Huntelerslag ben ik druk bezig geweest om de catalogus van al onze uitgaven in elkaar te zetten, met daarin een grote diversiteit aan studieboeken, romans en puzzels.
Tot slot beginnen we met de Regiodagen, in Houten, Hendrik Ido Ambacht en Hoogeveen. Ook aan een kinderfeest is gedacht. We begroeten u graag.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht