Licht laten schijnen

Peter de Haan • 90 - 2014 • Uitgave: 11
Een zoeklicht schijnt in het donker, zoekt naar wat gezien moet worden. Het Zoeklicht schijnt daarom op Gods Woord, op de profetieën die hierin staan, maar nog maar zo weinig worden gelezen. We krijgen dit regelmatig te horen van u als lezer en van bezoekers van de bijeenkomsten in het land. Jan van Barneveld schrijft hierover. Ook zegt hij dat alles wat God doet bekering beoogt. Dus ook, en misschien ook vooral Zijn oordelen.
Het Zoeklicht schijnt daarom ook op de Redder, door Wie bekering mogelijk is. Dat vraagt wel wat van ons. Leest u vooral de Tijdspiegel die Feike ter Velde schreef naar aanleiding van de dag van verootmoediging die door de Gereformeerde Gemeenten werden gehouden.
We willen dat licht in het duister laten schijnen in ons land, mensen wijzen op Gods plan voor deze wereld en Zijn persoonlijke reddingsplan voor u en mij persoonlijk. Daarom doet Henk Schouten op de pagina hiernaast een oproep aan u, om dit mede mogelijk te maken. In een maatschappij die zover is afgeweken van Gods Woord is een krachtig geluid nodig. Niet alleen vanaf de kansel of op papier, maar ook door u heen naar de mensen die u liefhebt. Zet u uw mammon in voor Gods koninkrijk?

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht