Leven uit verwachting

Peter de Haan • 92 - 2016 • Uitgave: 1
We hebben veel enthousiaste reacties gekregen op ons logo. Bijna altijd zat daar wel de opmerking bij: ‘Waarom staat dit niet op de voorkant van het blad?’ Een terechte vraag, waarop we vanaf dit nummer een antwoord op hebben. Niet zo kleurig als u op de pagina hiernaast ziet, maar dat heeft alles te maken met de combinatie van de kleuren met de foto op de voorkant.
De foto op de voorkant is belangrijk voor een tijdschrift, ook voor een blad als Het Zoeklicht. Wanneer ik naar de kast kijk met alle covers van het afgelopen jaar, dan zie ik de verscheidenheid aan onderwerpen die allemaal te maken hebben met de tekenen van de tijd: Israël, islam, vluchtelingen, seksuele vrijheid, christenvervolging, Rusland, het Verre Oosten, valse leringen. Maar ook de hoop: ‘Nu jaagt de dood geen angst meer aan’, ‘Licht in de duisternis’, ‘Gooi de Reddingsboei uit!' En vanaf nu ook: Leven uit verwachting.
Bijbelstudie, een blik op de wereld en praktische toepassing: heel belangrijk voor christenen anno 2016. En om deze nog duidelijker onder de aandacht te brengen, hebben we ook de letters wat groter gemaakt. We hopen u hiermee een goede dienst te bewijzen.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht