Kerst, kaart en koek

Peter de Haan • 92 - 2016 • Uitgave: 22
Helaas was u niet allemaal op de Zoeklicht-dag. Misschien had u andere afspraken, of bent u niet zo’n conferentieganger, of kwam het door ziekte of zorg voor een ander. In dit nummer blikken we even terug op deze mooie dag. Tijdens deze dag is ook gesproken over een evangelisatie-actie. Het kerstnummer wordt dit jaar een echt evangelisatienummer. Zoals Frits Boekhoff vanaf het podium al zei: u zult er niets aan hebben, het is bedoeld voor uw ongelovig familielid of bekende. Ook hierover leest u verder in dit blad meer informatie.
U kunt dan meteen handen en voeten geven aan dat waar Els ter Welle in dit nummer over schrijft en waar Peter van der Weerd op de Zoeklicht-dag over sprak. Iedereen kent wel meerdere mensen die hem of haar dierbaar zijn en die de Here Jezus nog niet kennen. Bidt u voor ze en geef hen in december Het Zoeklicht als kerstkaart.
Ondertussen geeft u door uw doen en door uw laten uitwerking aan de boodschap van Paul Prijt. We verwachten nu geen dozen met versgebakken koekjes op kantoor van u, maar juist dat belangrijke tweede deel van zijn verhaal. Zolang er nog tijd is.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht