Homohuwelijk als pressiemiddel

Feike ter Velde • 77 - 2001/02 • Uitgave: 8
Eerder meldden wij dat het zogenaamde homohuwelijk alleen maar dient als pressiemiddel op samenleving. Volgens Dr. V.d. Aardweg - één van de zeldzame deskundigen op het gebied van homoseksualiteit - verklaarde in NRC-Handelsblad dat maar weinig homoseksuelen gebruik zullen maken van het homohuwelijk, omdat ze er feitelijk niet in geïnteresseerd zijn. Het dient alleen als pressiemiddel, om iedereen in de samenleving te dwingen tot aanvaarding van de homoseksuele leefwijze. Als bewijs voor deze stelling kan nu worden aangevoerd dat homo's in Leeuwarden een actie voeren tegen een ambtenaar van de burgerlijke stand, die niet wil meewerken aan het sluiten van het zogenaamde homohuwelijk. Ze weigerde tot tweemaal toe. De gemeente Leeuwarden doet nu pogingen om haar te ontslaan en de homobeweging heeft aangekondigd haar aan te klagen wegens discriminatie.

Alles bewust opgezet om haar vervolgens, met de wet in hand, te kunnen pakken. Deze 'homoparen' - twee mannen - hebben de ambtenaar zelf aangevraagd voor hun zogenaamde huwelijkssluiting. Dat kan in Leeuwarden aan de hand van een gemeentelijke presentatiefolder, waarin de ambtenaren van de burgerlijke stand staan afgebeeld met een korte levensbeschrijving en foto.

In Arnhem stond een voorganger van een Pinkstergemeente voor de rechtbank en hoorde een geldboete of gevangenisstraf tegen zich, omdat hij op grond van de Bijbel homoseksuele handelingen 'smerige zonde' noemde. Het ging om een hoger beroepzaak omdat hij eerder werd vrijgesproken. Het O.M. gaf echter niet op. Gelukkig is de voorganger ook nu vrijgesproken. Van nu aan moeten toch alle ambtenaren van de burgerlijke stand en alle voorgangers in dit land, die Gods geboden ernstig nemen, oppassen. Het kan je baan en je vrijheid kosten, want iedereen moèt om ten gunste van de homobeweging en hun opvattingen. Straks wordt ook Het Zoeklicht nog verboden in ons eigen Nederland.

FtV

PS: Destijds zei een rechter, Mr. Abspoel, in Alkmaar in dit verband voor de televisie al: “Het wordt tijd dat nu de christenen in dit land maar eens worden gediscrimineerd, zij discrimineren anderen al zo lang”.
N.b. een rechter!