Het Zoeklicht, een bemoediging

Koen Breeman • 77 - 2001/02 • Uitgave: 9
Ik zal mijzelf even voorstellen: Koen Breeman en ik studeer Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit in Delft. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin en ging altijd
trouw naar de catechisatie, maar ik vond de catechisatie niet zo leuk meer.

Ik wilde juist opgebouwd worden in mijn geloof. Ik heb op
het punt gestaan om niet meer naar catechisatie te gaan. Toen zeiden mijn moeder en een goede kennis van ons dat ik eens naar de fundamentencursus zou moeten gaan. Dit is een cursus die in Zuidland wordt gegeven. Daar wordt verteld waar het eigenlijk om gaat in het christelijk geloof: namelijk, dat je een relatie met God moet krijgen. Ook werden hier af en toe allerlei folders en boekjes uitgedeeld, zo ook Het Zoeklicht.

Dit Zoeklicht ging over chip-implantaten en op de voorkant stond een gezicht met 666 op het voorhoofd. Dit interesseerde mij enorm, want door zo'n cursus wil je geestelijk groeien en ik wilde dan ook wel eens weten wat de Openbaring van Johannes en bijbelboeken als die van Daniël, allemaal inhouden. Nu was ik al lid van de Ronduit-club, maar daar vond ik niet wat ik eigenlijk zocht. Daarom heb ik mijn vader gevraagd of we ons op Het Zoeklicht zouden kunnen abonneren en dat hebben we gedaan.

Verder wilde ik nog even zeggen dat ik de artikelen in Het Zoeklicht echt heel goed vind. Ik vind ook die over geloofsvertrouwen in de Psalmen heel mooi. Eigenlijk kan ik alles wel opnoemen want ik lees Het Zoeklicht altijd met heel veel plezier. Ik zou nog willen zeggen dat jullie vooral moeten doorgaan met het schrijven in Het Zoeklicht, want het geeft een hele bemoediging aan heel veel mensen. Gods zegen toegewenst.
Groeten Koen