Hartelijk dank Henk

Frits Boekhoff • 91 - 2015 • Uitgave: 19
Op 1 oktober heeft ds. Henk Schouten afscheid van Het Zoeklicht genomen. Vijftien jaar is Henk bij Het Zoeklicht betrokken geweest in verschillende functies. De laatste jaren was hij hoofdredacteur van het blad Het Zoeklicht. In die belangrijke functie heeft hij de identiteit van Het Zoeklicht bewaakt. Ook was Henk een veelgevraagd spreker en heeft hij vele malen in het land het profetisch woord mogen doorgeven.

Wij kennen Henk als een betrokken en bevlogen broeder in de Heer. Het profetisch woord zit Henk in de genen. Met zijn vertrek zullen we een inspirerend schrijver en spreker gaan missen. Het zal niet meevallen een opvolger voor Henk te vinden.
In Het Zoeklicht nr. 17 schreef Henk over zijn afscheid : “Uit het zicht betekent niet uit het hart en voor ons altijd een tot ziens bij de Here.” Dat typeert hem en we beamen dat van harte. Maar wij hopen tot die tijd Henk nog geregeld te ontmoeten.

Wij wensen Henk en zijn vrouw Betty Gods rijke zegen toe en danken hem voor zijn geweldige bijdrage aan het brede werk van Het Zoeklicht.

Frits Boekhoff
Directeur Stichting Het Zoeklicht