Handen vouwen

Peter de Haan • 89 - 2013 • Uitgave: 17
Er zijn van die dagen dat alles vanzelf gaat. Op andere dagen komt er maar weinig uit je handen. Op zulke dagen kun je de handen maar beter vouwen. Het is dan wel lastig om uitvoering te geven aan de oproep van Jef De Vriese, om meer tijd en aandacht te geven aan het danken van de Here God dan aan het smeken. U kent het vast wel, kopzorgen om financiën, familie- of werkomstandigheden, of de gezondheid van jezelf of van naasten. En natuurlijk hoop ik dat u in uw gebed ook bidt voor het werk van Het Zoeklicht in al zijn geledingen (Brandpunt, seminars in het land, redactie, administratie, etc.). Laat ik daarbij dan ook meteen wat dankpunten noemen: een gezegende Israël-jongerenreis, de grote respons op het lezersonderzoek, de goede medewerking van alle kanten voor de Zoeklicht Regiodagen. Here, dank U!
Ondertussen zijn we ook bezig met het maken van plannen voor 2014. Daarbij hebben wijsheid, inzicht en inspiratie voor nodig. Maar bovenal een luisterend oor. Lees het artikel van Yme Horjus eens om te zien in welke volgorde.
We mogen bij God komen doordat Hij naar ons toe is gekomen. Al vanaf Adam gaat Hij achter de mens aan, schrijft ook Raymond Hausoul. Wat een genade!

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht