Grote opkomst bij studieavond in Terneuzen

Frits Boekhoff • 91 - 2015 • Uitgave: 24
Op donderdagavond 12 november 2015 was er de derde seminar van Het Zoeklicht in Terneuzen. Br. Feike ter Velde schetste daar de hoofdlijnen van het Bijbelboek Openbaring.

Op het 2 euro muntstuk van Griekenland staat de beeltenis van de vrouw op het beest. Het gebouw van de EU in Straatsburg is gemaakt naar aanleiding van de torenbouw van Babel. Er staat voor het gebouw van de EU een beeld van het beest met daarop de vrouw. Zo blijkt het Bijbelboek Openbaring met de krant in de hand een Boek van juist deze tijd.
Openbaring 1:1 begint met: ‘hetgeen MOET geschieden’. Alle door de Here God voorzegde profetieën moeten en zullen uitkomen. Hij heeft alles in Zijn hand, aldus Feike ter Velde.

Verheugend was het grote aantal bezoekers. Net als de vorige keren waren er ruim 300 bezoekers, waaronder ook uit België. Een aantal bezoekers had nog nooit van Het Zoeklicht gehoord en is op deze manier met het profetisch Woord in aanraking gekomen. Zeer verheugend. Van de boekentafel van Rinus van Otterlo werd ruimschoots gebruik gemaakt.
De laatste seminar van dit jaar zal op donderdag 17 december plaatsvinden.

Frits Boekhoff