Gezegende Toogdag

Peter Kits • 75 - 1999/2000 • Uitgave: 13
Zaterdag 28 augustus j.l. was een zegenrijke dag. Volgend jaar hopen we onze Toogdag te houden op zaterdag 21 oktober en dus niet op de laatste zaterdag van augustus!

Wat ik zo graag aan u wil doorgeven is, dat we met veel dankbaarheid terug mogen denken aan deze dag. Ds. Hessels, die de Nazorg tijdens deze Toogdag leidde, vertelde ons dat er hele goede gesprekken waren geweest. Tussen de 50 en 70 mensen kwamen naar de Nazorgruimte. Een aantal mensen is echt tot geloof gekomen, terwijl anderen tot overgave aan Christus en tot bevrijding kwamen.

U heeft als bezoeker een geweldig getuigenis achter gelaten. Op onze vraag om alles op en onder uw stoel bij het weggaan mee te nemen heeft u gereageerd: we hebben niet één snippertje op hoeven te ruimen. Heel veel dank! Het personeel van de Veluwehal vertelde ons: "Dit hebben we nog nooit meegemaakt".

Dan de collecte!! Ook hierin hebt u ons laten weten dat wij moeten doorgaan met onze Toogdagen. Was er tussen de middag 'nog maar' f 11.150,- , aan het einde van de dag telden we ruim f 45.000,-. De Here is goed en bevestigt op deze wijze het werk, dat Zijn hand aan Het Zoeklicht begon.

Tot slot willen we vooral broeder en vriend Peter van der Weerd héél hartelijk bedanken. Hij heeft ons met zijn firma 'Alpha Licht en Geluid' voorzien van de geluidsversterking tijdens onze Toogdag. De kwaliteit ervan was honderd procent.

Het werk van Het Zoeklicht gaat door, totdat Jezus komt. Heel graag tot ziens op de volgende Toogdag of tijdens onze Seminars of Samenkomsten in het land of op ons conferentiecentrum Het Brandpunt in Doorn.
Namens alle medewerkers,

Peter Kits
Coördinator activiteiten