Evangelisatiedrukte

Joël Oosterhagen • 96 - 2020 • Uitgave: 11
Het is maandagochtend… een drukke werkweek begint, want we weten dat er heel veel bestellingen zijn binnengekomen. Begin oktober is onze evangelisatiecampagne van start gegaan dat begon met een dag van gebed. Daarnaast stonden in diverse christelijke (dag)bladen onze advertentie met als oproep: ‘Een boodschap van hoop voor Nederland!’.

Via internet maar ook telefonisch stromen de bestellingen van onze evangelisatiebrochure binnen. Gelukkig zijn we als Zoeklichtteam voorbereid en staan we paraat om de telefoontjes aan te nemen en de e-mails weg te werken. Ook zijn we dankbaar voor de vele vrijwilligers die helpen met het inpakken van de evangelisatieboekjes. Niet iedereen beseft dit, maar dit is een flinke klus.

Extra drukte
U kunt wel begrijpen dat het door deze drukte iets langer duurt voordat u uw bestelling in huis heeft. Al met al zijn we dankbaar dat er gehoor gegeven wordt aan de oproep. We nemen die extra drukte op kantoor en het niet altijd toekomen aan andere werkzaamheden dan maar voor lief. Het gaat immers om iets heel essentieels: de redding van mensen.
Laten we als christenen de handen ineenslaan en juist in deze tijd omzien naar hen die God niet kennen. Het kan zomaar de laatste keer zijn dat mensen nog bereikt kunnen worden met het goede nieuws van redding en verlossing.

Een zeker weten
De wereld draait door… niet alleen christenen zien dat er veel in de wereld gebeurt, maar ook niet-gelovigen merken dat. De wereld wordt geteisterd door plagen, rampen, oorlogen, economische crises, klimaatveranderingen, etc. Waar gaat dit allemaal heen?

Als christenen mogen we uitzien naar het moment dat de Heere Jezus Zijn gemeente (bruid) komt halen. Dit biedt ons hoop, een zeker weten dat God met de wereld tot Zijn doel komt. Wat is er mooier om die hoop te mogen uitdelen?


Helpt u mee met het verspreiden van het Evangelie?
Bestel gratis brochures en deel dit uit aan uw partner, kind, vader, moeder, broer, zus, buurman, buurvrouw, vriend, vriendin, collega of kennis.

Bestel gratis via www.zoeklicht.nl/evangelisatie of bel 0343 - 41 33 00

Joël Oosterhagen