Evangelisatie en gevangeniswerk

Peter de Haan • 90 - 2014 • Uitgave: 14
Wist u dat Het Zoeklicht gebruikt wordt voor evangelisatie? Van ieder nummer worden exemplaren naar o.a. diverse gevangenissen opgestuurd. Ook zijn er andere plaatsen in Nederland en België, maar ook in Suriname en Indonesië waar Het Zoeklicht naartoe gestuurd wordt en wordt gebruikt als evangelisatiemiddel. We zijn dankbaar dat dit blad zo tot zegen mag zijn.
Hier staat wel wat tegenover. Er worden namelijk wel kosten voor gemaakt voor het drukken en verzenden hiervan. Hiervoor is jaren geleden (in 1969) het zogenoemde potje ‘Zending ’69’ ingesteld, ofwel de Zoeklicht Zendingskas. Dit potje wordt gevuld met giften. Vanaf deze plaats willen wij u vragen om dit weer een paar jaar mogelijk te maken. Het gaat om een bedrag van ongeveer € 4.000 per jaar.
U kunt uw gift hiervoor overmaken op ons rekeningnummer NL19 INGB 0000 283888 t.n.v. Stichting Het Zoeklicht te Doorn. Vermeld daarbij a.u.b. uw relatienummer (zie adresdrager) en ‘Gift Gevangeniswerk’. We hopen en bidden dat Het Zoeklicht ook op deze manier nog vele jaren tot zegen mag zijn.