Een half miljoen!

Frits Boekhoff • 96 - 2020 • Uitgave: 9
In Iran komen al langere tijd veel mensen tot geloof in de Heere Jezus Christus. Maar sinds het uitbreken van het coronavirus neemt dit aantal snel toe en is het aantal positieve reacties op het Evangelie vertienvoudigd.

Het zijn duizenden Iraniërs per maand die tot geloof komen. De oorzaak is de door de overheid ingestelde lockdown om verspreiding van het virus te voorkomen. Het gedwongen thuiszitten leidt tot meer internetgebruik met als gevolg meer bekeringen in Iran. Zo’n opleving zou voor Nederland toch ook geweldig zijn? Duizenden Nederlanders die zich bekeren en hun toevlucht tot Jezus nemen.

Gekker wordende wereld
Eind september start Het Zoeklicht een evangelisatiecampagne. Wij laten een half miljoen brochures drukken waarin het Evangelie duidelijk wordt uitgelegd. De brochure gaat ook in op de tijd waarin wij nu leven. Blijft deze steeds gekker wordende wereld nog doordraaien? Wij vragen u om deze brochure uit te delen aan broers, zussen, kinderen, kleinkinderen, andere familieleden, buren en vrienden. In dit nummer vindt u verdere informatie op pagina 10.

Dag van gebed
Evangelieverkondiging gaat nooit zonder geestelijke strijd. Sterker nog, we lezen in de Bijbel dat zodra het Evangelie wordt verkondigd satan de ongelovigen met blindheid slaat, waardoor ze niet openstaan voor het Evangelie. Wij vragen u dan ook om de brochures biddend te verspreiden.
Op zaterdag 3 oktober is er in Doorn op het terrein van Het Zoeklicht een dag van gebed. Kom alstublieft meebidden. Meer informatie vindt u op pagina 27.

Frits Boekhoff