Digitaal abonnement met de Zoeklicht-app

Peter de Haan • 92 - 2016 • Uitgave: 4
We hebben al veel enthousiaste reacties gekregen op de Zoeklicht-app. Mensen die laten weten het fijn te vinden om overal Het Zoeklicht te kunnen lezen, of juist dat de tekst zo makkelijker te lezen is. Met één vingerbeweging kun je de tekst groter maken.

De Zoeklicht-app is beschikbaar voor tablets en telefoons met Apple- en Android-besturingssystemen. Tot 31 maart 2016 kan iedereen gratis toegang krijgen tot alle nummers die in de app staan. Daarna moet er ingelogd worden om Het Zoeklicht te kunnen lezen. Alle abonnees van Het Zoeklicht kunnen de inlogcode vinden door in te loggen op de website www.zoeklichtwebshop.nl.
Om het abonnement te koppelen aan de gratis toegang, moet het account van de webshop gekoppeld worden aan onze administratie. Wanneer u ons een mail stuurt met uw adresgegevens, dan sturen wij u de inloggegevens voor de webshop. U kunt ook zelf een account aanmaken op de website. De toegangscode voor de app verschijnt echter pas op het moment dat dit handmatig is gekoppeld aan de administratie. We raden u daarom aan om dit voor 31 maart te regelen, zodat u op 1 april ongestoord Het Zoeklicht in de app kunt lezen.

Digitaal abonnement
Het is ook mogelijk om alleen een digitaal abonnement te nemen. Via de webshop zijn er twee tijdelijke abonnementen verkrijgbaar: voor een half jaar (€ 18,50) en een heel jaar (€ 32,50). Deze worden na de abonnementsperiode automatisch stopgezet. Na aankoop van het digitale abonnement kunt u de inlogcode voor de app bij de accountgegevens in de webshop terugvinden.
Het is ook mogelijk om een doorlopend digitaal abonnement te nemen. Dat kan door na aankoop van het digitale abonnement in de webshop een mail te sturen naar abonnementen@zoeklicht.nl met de mededeling dat u het digitale abonnement voor onbepaalde tijd wilt. Een andere mogelijkheid is u hiervoor aanmelden via www.zoeklicht.nl/word-abonnee. De inlogcode wordt dan echter pas zichtbaar nadat dit formulier in de administratie is verwerkt.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op www.zoeklicht.nl/app en bij de digitale abonnementen op www.zoeklichtwebshop.nl. Ook staat er een uitgebreide handleiding (met plaatjes) in de Zoeklicht-app.

De Zoeklicht-app kort en krachtig:
• Iedere 2 weken Het Zoeklicht op tablet en smartphone (iOs en Android)
• Gratis voor abonnees van Het Zoeklicht
• Digitaal jaarabonnement voor € 32,50, halfjaarabonnement voor € 18,50
• Alle nummers van de afgelopen 12 maanden