Dankbaar

Peter de Haan • 92 - 2016 • Uitgave: 21
Dat is het woord dat achterblijft na de Zoeklicht-dag die we op 1 oktober mochten houden. Natuurlijk dank aan alle medewerkers, vrijwilligers, sprekers en muzikale begeleiding. En ook aan alle aanwezigen. Bovenal gaat onze dank uit naar de Here. Vooraf is veel voor deze dag gebeden en terugkijkend zien we dat het een gezegende dag is geweest. Vier sprekers met een goede en indringende boodschap en ook het samen zingen deed velen goed. In het volgende nummer een wat uitgebreidere terugblik, in dit nummer ziet u een eerste impressie.
Op de Zoeklicht-dag is Martin Penning voorgesteld als hoofdredacteur van dit blad. In het zomernummer heeft u kunnen lezen dat hij samen met zijn vrouw leiding geeft aan de Bijbelschool Gospel for Europe, samen met nog een ander echtpaar. Vanaf deze plaats wil ik u vragen om voor Martin en zijn vrouw te bidden, nu ze deze grote geestelijke verantwoordelijkheid dragen.
Een ander punt van dankbaarheid is voor ons de terugkeer van Els ter Welle in Het Zoeklicht. Verderop vertelt ze wat er het afgelopen jaar gebeurd is. Binnenkort kunt u weer haar opbouwende stukjes lezen naar aanleiding van de teksten in Spreuken.

Peter de Haan
Eindredacteur Het Zoeklicht