In het nieuwste Zoeklicht

Het Zoeklicht nr. 12Israël haalt de banden met China aan, ondanks de woorden van de profeten. Politiek en financieel gaat Israël voor de handel en kijkt naar wat het oplevert. Zo gaat de poort open naar het oosterse land. Frits Boekhoff ziet Openbaring 16:12 in een sneltreinvaart naderbij komen.  

Voor de derde keer op rij deelt Els ter Welle haar bevindingen uit Spreuken 9:12. 'Je kunt de satan niet de schuld geven van jouw fouten.'

Iedereen lijkt het druk te hebben: overvolle agenda's en een hectiscche levensstijl lijken aan de orde van de dag. Volgens Herlinde De Vriese ligt het probleem niet in de hoeveelheid activiteiten, maar in het feit dat we de ruimte van ons geestelijk leven hebben ingesnoerd.
Lees verder...

Petrus maakt in zijn brief onderscheid tussen dienen mét en zónder woorden. Wim Zwitser gaat verder met de Bijbelstudie van de 1 Petrusbrief.

Verder in dit nummer onder andere:
Henk van Blijderveen over het genieten van andermans ellende; Yme Horjus over het steeds zichtbaar worden van het antisemitisme in Nederland; Martin Penning over hoe mooi God het huwelijk tussen man en vrouw heeft bedoeld; en Oscar Lohuis over hoe actueel het eerste Bijbelboek weer is geworden.

 

Geïnteresseerd? Neem dan snel een (proef)abonnement.

Deze en andere artikelen leest u in Het Zoeklicht nr. 13.