Evangelisatie-actie

Helaas, dit nummer is niet meer leverbaar. Alles is op.

EvangelisatienummerHet Zoeklicht komt in december met een speciaal evangelisatienummer. Dit blad is bedoeld om uw ongelovige kind, broer/zus, of buurman/-vrouw te laten weten hoe ze écht geluk kunnen vinden.
Het thema dit jaar is 'Vrede'. Daarbij gaat het niet alleen over 'vrede op aarde', maar ook over vrede thuis en vrede in je hart. Daarbij wijzen we op de Here Jezus, die rust en vrede geeft.

Op de achterkant van dit nummer hebben we ruimte opengehouden, zodat u dit nummer als kerstkaart weg kunt geven en uw eigen kerst- en nieuwjaarswens erop kunt zetten. 

Kosten

Dit evangelisatienummer is helemaal gratis. We vragen alleen om een bijdrage in de verzendkosten. U kunt ze ook op ons kantoor in Doorn af komen halen (we bieden u dan graag een kopje koffie aan).

Grote aantallen (Reageer voor 27 november!)

Wilt u het evangelisatienummer van Het Zoeklicht gebruiken voor een evangelisatie-actie namens uw kerk/gemeente/organisatie, dan is er bij afname van 1.000 stuks de mogelijkheid om uw kerstboodschap met contactgegevens op de achterzijde te laten drukken. De kosten hiervoor zijn eenmalig € 150,-. Neemt u hiervoor even contact met ons op via info@zoeklicht.nl of 0343 - 41 33 00